Konemiehentie 4

Konemiehentie 4:n alkuperäinen käyttötarkoitus on TKK:n Vesitalouden laboratorio ja TKK:n Maatalouden vesirakennuslaboratorio. Sittemmin rakennuksessa on toiminut Aalto-yliopiston Tila- ja turvallisuuspalvelut. Yksikerroksinen rakennus jää hieman uuden tietotekniikan talon peittoon.

  • Lähin bussipysäkki on nimeltään "Otakaari", minkä lisäksi rakennukselle pääsee kävellen myös pysäkeiltä "Alvar Aallon puisto" ja "Kemisti". Rakennuksen ympäristössä on myös paljon pysäköintitilaa polkupyörille ja autoille.
  • Rakennus on vuokrattu Kauppatieteiden Ylioppilaille yhdistystilaksi.
Valmistusvuosi: 
1967
Suunnittelija: 
Aili Pulkka & Niilo Pulkka
Kokonaispinta-ala: 
716 m2
Energianlähteet: 
Kaukolämpö
Käyttötarkoitus: 
Opetus, tutkimus ja toimisto
Energialuokka: 
G
Energiakatselmus: 
Ei (ilmoitettu Konemiehentie 2:n yhteydessä)
Aulanäyttö: 
Ei