Metallimiehenkuja 10

Metallimiehenkuja 10 on vasta peruskorjattu innovaatiokeskus.

Alun perin vuonna 1964 valmistunut rakennus on kuulunut useamman rakennuksen kokonaisuuteen. Rakennuskokonaisuus on kattanut VTT Radioteknillisen laboratorion toiminnan. Nykyisin rakennuksessa toimii yksi Otaniemen useista innovaatiokeskuksista. Kaksikerroksisessa rakennuksessa on päivänvalolla valaistu kellarikerros. Julkisivu mukailee Otaniemen tyyliä punatiilisin julkisivuin.

  • Otaniementietä kulkevat bussit pysähtyvät Espooseen päin kuljettaessa pysäkillä ”Otakallio” ja Helsinkiin päin ”Dipoli”. Rakennuksen ympärillä on myös paljon pysäköintitilaa polkupyörille ja autoille.
  • Rakennuksessa operoi joustaviin toimitilaratkaisuihin keskittynyt Regus Kora thinkkora.com
Valmistusvuosi: 
1964
Peruskorjausvuosi: 
2010
Suunnittelija: 
Olli Vikstedt
Kokonaispinta-ala: 
1 479 m2
Energianlähteet: 
Kaukolämpö
Käyttötarkoitus: 
Opetus, tutkimus ja toimisto
Energialuokka: 
D
Energiakatselmus: 
On
Aulanäyttö: 
Ei